Shërbimet tona

Ne dimë t’ju shpjegojmë dhe t’ju propozojmë produkte dhe shërbime të përshtatura për kontekstin francez, parë me sytë e emigrantëve. Ne ju ofrojmë një gërshetim të plotë të përvojës në Francë me përvojën nga vendet burime të emigracionit.

Lexoni

Përkthim

Kjo është një agjensi e liçensuar përkthimesh dhe interpretariati...  

Lexoni

Informim

Si mund të aplikojmë për një leje qendrimi ? Kur mund të punojmë ? Ku ?

Lexoni

Advokaci

Strategji të personalizuara komunikimi dhe advokacie...

Lexoni

Filozofia jonë

Informim i dobishëm dhe i thjeshtë, online, në shqip, anglisht, frëngjisht dhe zbutje e gjuhës së urrejtjes.

Me mbërritjen e Koronavirusit, rregullave të reja të distancimit social dhe kalimit të shumicës së shërbimeve online, ky mosakses në informacione të jetës së përditshme, të kuptueshme, do të rëndohet edhe më tej ; nuk ka një platformë online shqip-frëngjisht për të plotësuar gjithë këto nevoja serioze.
Të vetmet që lehtësojnë marrjen dhe kuptimin e informacioneve të dobishme zyrtare, shoqatat, kanë mbyllur tashmë dyert. Zgjidhja e vetme ngelet telekomunkimi.

Lexoni

Ekipi ynë

Pas çdo fytyre tonën, ka bindje dhe besime.  

Elda Spaho Bleta
Fondatrice
Igli Bleta
Co-fondateur
Jacqueline Pierson
secrétaire d'AMI-PLUS
Pascale Mourot
présidente d'AMI-PLUS
Jean Paul Mourot
trésorier d'AMI-PLUS

Na kontaktoni

Keni një pyetje të veçantë në lidhje me procedurat ligjore në Francë, me shkollimin, me kurset e gjuhës, me punësimin etj ?

« Ce projet a été financé par le Gouvernement dans le cadre du plan de relance »
sqAlbanian
Verified by MonsterInsights