Na kontaktoni

Keni një pyetje të veçantë në lidhje me procedurat ligjore në Francë, me shkollimin, me kurset e gjuhës, me punësimin etj ? 

Apo keni nevojë për përkthime, për këshilla, për mbushje formularësh?
Ne ju nxisim të na shkruani në cilën gjuhë të doni (shqip, anglisht, frëngjisht).

Kjo platformë është në shërbim të emigrantëve dhe organizatave 

Na dërgoni këtu më poshtë një mesazh të shkurtër dhe ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

    sqAlbanian
    Verified by MonsterInsights