Të pa kategorizuar

“Partir, c’est être seul et courageux”

C’est le premier livre que Daniel Éro publie. Et il est dédié à l’amour, avec un grand A. Immigré arrivé en France il y a quelques années, l’Amour lui a donné la force d’avancer, malgré les difficultés administratives et la séparation avec ses proches. C’est l’Amour qui lui a également donné le pouvoir de continuer …

“Partir, c’est être seul et courageux” Lexoni me shume

Musa, një ish i mitur: Isha unë që theva akullin!

Moussa raconte son histoire à Elda Spaho Bleta, journaliste et fondatrice de Pro IDE. Crédit photo Pro IDE, avril 2021

Si jeton në Francë një i mitur i huaj, pa familje? Cfarë ndodh nëpër qendra dhe shkolla dhe përse gjendja po shkakton përplasje gjithnjë e më të forta mes shtetit dhe shoqërisë? Eshtë historia e përditshme e « të rriturve » që kanë mbërritur të mitur të pashoqëruar, disa vetëm 12 vjeç, në tokën e Volterit dhe të Deklaratës së Parë të të Drejtave të Njeriut.

Musa, një ish i mitur: Isha unë që theva akullin! Lexoni me shume

sqAlbanian
Verified by MonsterInsights