“Kështu bëhesh emigrante për shkak të dhunës”

Dorina kaloi 8 vite në përpjekje për të rritur fëmijët e saj, pa të shoqin, duke jetuar me prindërit e tij. Ajo punonte 12 orë në ditë, ndërsa kujdesej edhe për shtëpinë e për vjehrrin e sëmurë. E gjitha kjo pa një fjalë falenderimi, nën dhunë psikologjike, ekonomike dhe fizike. Një histori njerëzore.