Ornela: Kur rrugët e jetës kryqëzohen me mërgimin

"Nuk më pëlqen t'u kërkoj njerëzve të më ndihmojnë. Jam shumë e zhgënjyer prej tyre..." Ornela* ia shqipton shpesh këtë frazë kujtdo që e pyet pse vazhdon pothuajse e vetme me procedurat e saj ligjore në Francë. Kjo e re 28-vjeçare u largua nga Shqipëria kur sapo kishte mbushur moshën madhore dhe prej 10 vitesh ka përshkuar rrugët e emigracionit. Njëkohësisht, duke ndërtuar jetën e saj familjare.