Kaltrina: Fëmijë dhe i huaj, cili kriter mbizotëron?

Kaltrina mbërriti në Francë si e nje mitur 16 vjeçe.  Foto nga Anastasia PAPADOPOULOS

"Jam një njeri shumë i vendosur. Nëse dua diçka, luftoj për të." Sytë e Kaltrinës*, si gjithmonë stolisur me një vijë të mprehtë peneli, shkëlqejnë me vendosmëri. E megjithatë, marrja e të drejtës për të qëndruar në Francë vetëm që e lehtë nuk ishte për të. Në prag të rinovimit të lejes së qëndrimit, 21-vjeçarja shqiptare më tregon historinë e saj për herë të parë.